TA KRALJ
Obala 49
HR-51511 Malinska
T: +385 51 859 014
T: +385 51 859 126

Izjava o privatnosti


1. VODITELJ OBRADE OSOBNIH PODATAKA


Voditelj obrade sukladno Uredbi o općoj zaštiti podataka i ostalim nacionalnim zakonima o zaštiti podataka država članica, kao i drugim pravnim propisima o zaštiti podataka:

KRALJ d.o.o.
Nikole Tesle 5
HR - 51511 Malinska
www.kralj-ta.hr
www.discoverkrk.com
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

2. OPĆE ODREDBE ZA OBRADU PODATAKA

Opseg obrade osobnih podataka

Zaštita Vaše privatnosti vrlo nam je važna. Što se tiče prikupljanja, obrade ili korištenja osobnih podataka o Vama kao dio usluga koje pružamo, to učinimo sukladno relevantnim hrvatskim i europskim zakonima o zaštiti podataka.
U toku poslovanja koristit ćemo potrebne informacije za realizaciju rezervacije i informacije vezano za Vaše putovanje. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj, neovlaštenoj strani.
Prikupljamo i koristimo osobne podatke naših korisnika samo u onoj mjeri u kojoj je to potrebno za pružanje funkcionalne web stranice, našeg sadržaja i usluga. Prikupljanje i korištenje osobnih podataka naših korisnika odvija se redovito samo uz pristanak korisnika, odnosno na način da nam ih korisnik dobrovoljno upiše u obrazac upitnika za rezervaciju. Podaci koje na taj način prikupljamo su ime korisnika, e-mail adresa i broj telefona.

Pravna osnova za obradu osobnih podataka

Ukoliko rezervirate smještaj preko naše agencije prikupljamo Vaše osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, državljanstvo, vrsta i broj putne isprave) na zakonskoj osnovi.

Vaše kontakt podatke (adresa, e-mail adresa, broj telefona) prikupljamo u svrhu legitimnih interesa.

Čuvanje i brisanje Vaših osobnih podataka

Neke od prikupljenih podataka obavezni smo čuvati prema pozitivnim zakonskim propisima Republike Hrvatske. Nakon isteka tog roka podatke trajno brišemo i uništavamo.

Prijenos osobnih podataka trećim stranama

Vaše osobne podatke dijelimo s trećim stranama kada je to potrebno za izvršenje rezervacije i u skladu sa zakonima i propisima u mjeri u kojoj je to nužno. Osobne podatke dijelimo sa slijedećim stranama:
• objektom smještaja;
• našim računovodstvenim servisom;
• našim vanjskim pružateljima IT usluga

Ispravci/ažuriranje osobnih podataka

Ako se Vaši osobni podaci promijene ili ako više ne želite našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje Vaših osobnih podataka koje prema zakonu nismo dužni čuvati i obrađivati. To se može izvršiti slanjem e-maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
Ukoliko sami ne zatražite brisanje podataka , isti će se trajno obrisati iz baze 24 mjeseca nakon Vaše posljednje rezervacije.

Pretražite smještaj

Radno vrijeme

Radno vrijeme sa strankama

Pon - Pet 08 - 12