TA KRALJ
Obala 49
HR-51511 Malinska
T: +385 51 859 014
T: +385 51 859 126

Opći uvjeti poslovanja - Stranica 5


9. OTKAZ REZERVACIJE OD STRANE AGENCIJE
Ukoliko se dogodi da AGENCIJAmora stornirati već unaprijed rezerviran smještaj iz razloga što su nastale izvanredne ili nepredviđene okolnosti AGENCIJAje dužna korisniku ponuditi zamjenu iste ili veće kvalitete u rezerviranom terminu ovisno o raspoloživosti smještaja, ili izvršiti povrat novca uplaćenih za rezervaciju ili odobriti korištenje uplaćenog novca za rezervaciju u nekom drugom terminu.

10. OBVEZE KORISNIKA USLUGE SMJEŠTAJA
Korisnici su obvezni posjedovati valjane osobne putne isprave. Nevaljale isprave, koje imaju za posljedicu odustajanje od korištenja rezervirane usluge smještaja, a ukoliko bi AGENCIJA zbog takvog propusta korisnika pretrpila dodatnu štetu, korisnik je dužan istu nadoknaditi. Ukoliko za vrijeme korištenje usluge dođe do krađe ili gubitka putnih isprava troškove izdavanja novih isprava snosi sam korisnik.
Korisnik je dužan poštivati carinske i devizne propise države u kojoj je odredište. AGENCIJA nije odgovorna za odluke carinskih i policijskih i drugih državnih tijela kojima se korisniku ne dozvoljava ulazak u pojedinu zemlju.
Korisnik je dužan provjeriti da li mu za ulazak u državu u kojoj je odredište ili države kroz koje putuje do odredišta, potrebna viza te je pribaviti.
Prilikom korištenja usluge smještaja u zemljama koje zahtjevaju obvezna cijepljenja protiv nekih bolesti, korisnik je obvezan sam ishodovati i posjedovati potvrde i dokumente o cijepljenju.
Korisnik je dužan brinuti se da osobno ispuni uvjete predviđene propisima RH i zemlje kroz koju putuje.
Korisnik je dužan pridržavati se kućnog reda u hotelskim objektima i privatnom smještaju te surađivati s pružateljima usluga u dobroj namjeri.
Korisnik sam odgovara za štetu koju prouzroči te ju na licu mjesta snosi recepciji hotela ili vlasniku apartmana/sobe u privatnom smještaju.
Prilikom dolaska na odredište, korisnik je dužan pružatelju usluga predati dokument o potvrđenoj rezervaciji (voucher ili konačnu potvrdu rezervacije/za prijave direktno u agenciji KRALJ).
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 » > Kraj >>
(Stranica 5 od 8)

Radno vrijeme

Radno vrijeme sa strankama

Pon - Pet 08 - 12