TA KRALJ
Obala 49
HR-51511 Malinska
T: +385 51 859 014
T: +385 51 859 126

Opći uvjeti poslovanja - Stranica 3


5. PUTNA DOKUMENTACIJA
Putna dokumentacija tj. potvrda o ukupnoj uplati predujma sa detaljima za check in šalje se internetom te kod privatnog smještaja sa direktnom prijavom u agenciji služi kao voucher.
Kod rezervacija hotelskog smještaja i privatnog smještaja gdje prijava nije u agenciji, šalje se voucher sa svim detaljima vezano za check in. Voucher se šalje internetom.

6. KATEGORIZACIJA I OPIS OBJEKATA
Ponuđeni smještajni kapaciteti opisani su prema službenoj kategorizaciji dotične zemlje važećoj u trenutku izvršenja kategorizacije i njihovog objavljivana na web stranici prema podaci koji su iz dotičnih objekata poslani u AGENCIJU. Prehrana, komfor kao i druge usluge u ponudi pod nazdorom su izvršitelja usluge, a standardi smještaja I usluga različiti su i nisu usporedivi. AGENCIJA ne preuzima odgovornost za usmenu ili pismenu informaciju koja nije u skladu s opisom usluga i objekata na web stranicama, a koja je dobivena od treće osobe. AGENCIJA ne odgovara u slučaju netočnih podataka od strane poslovnih partnera – vlasnika smještajnih kapaciteta.
AGENCIJA jamči da će davatelj usluga u svakoj smještajnoj jedinici, sukladno broju osoba za koju je namjenjena, osigurati odgovarajuće posuđe u kuhinji i pribor za jelo. Svako korisnik treba biti primljen u čistu i urednu smještajnu jedinicu, te će svakog korisnika dočekati čista posteljina. Za korisnike koji ostaju dulje od 7 dana davatelj usluga će dostaviti novu čistu posteljinu nakon tog roka. Davatelj usluga je obvezan korisnicima osigurati čiste ručnike svaka tri dana.

7. SMJEŠTAJ U APARTMANE I HOTELE
Smještaj u sobe/apartmane najčešće je moguć iza 14h na dan početka korištenja usluge, a isti se najčešće moraju napustiti do 10h na dan završetka korištenja usluga. Dolazak iza 20h nužno je najaviti unaprijed.
Ključ smještajne jedinice korisnik dobiva u samom objektu.
Boravak kućnih ljubimaca dozvoljen je samo u pojedinačnim slučajevima i uz obaveznu nadoplatu (po kućnom ljubimcu) i na prethodni upit i najavu.
Smještaj mogu koristiti samo gosti koji su se prijavili ukoliko na vrijeme i uz pristanak vlasnika smještajnog objekta nije najavljena promjena.
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 » > Kraj >>
(Stranica 3 od 8)

Radno vrijeme

Radno vrijeme sa strankama

Pon - Pet 08 - 12