TA KRALJ
Obala 49
HR-51511 Malinska
T: +385 51 859 014
T: +385 51 859 126

Opći uvjeti poslovanja

1. SADRŽAJ PONUDE
KRALJ d.o.o. u daljnjem tekstu AGENCIJA osigurava uslugu smještaja prema objavljenim informacijama, te prema opisu i terminu sukladno potvrđenoj rezervaciji smještaja, osim u slučaju više sile (rat, nemiri, štrajkovi, terorističke akcije, sanitarni poremećaji, elementarne nepogode, intervencije mjerodavnih vlasti i sl.)
AGENCIJA se obvezuje poduzeti sve mjere s ciljem točnog i kvalitetnog informiranja svojih korisnika. Sve informacije, podaci i fotografije vezane uz smještajne kapacitete prikupljeni su od davatelja usluge.

2. OPĆI UVJETI
Upiti i rezervacije primaju se preko web stranice, e-mailom, poštom, faksom ili osobno u poslovnici AGENCIJE.
Svaki upit treba jasno sadržavati temeljne kriterije na osnovi kojih će AGENCIJA kreirati ponudu (termin, broj osoba, preferirana lokacija, vrsta smještaja, kao i sve Vaše posebne zahtjeve).
Korisnik se potvrdom rezervacije i uplatom predujma obavezuje da u cjelosti prihvaća uvjete rezervacije i pružanja usluga smještaja koje je prethodno proučio. Na taj način sve što je navedeno u ovim Općim uvjetima postaje pravna obveza kako za korisnika usluge smještaja, tako i za AGENCIJU.
Kako bi rezervacija bila valjana, korisnik treba uplatiti predujam u minimalnom iznosu od 50 EUR ili 350 kn, odnosno 30% od cjelokupnog iznosa rezervacije.
Predujam se može platiti uplatom na račun agencije. Bankovne troškove u potpunosti snosi korisnik usluge smještaja.
Razliku do pune cijene korisnik uplaćuje:
- za hotelski smještaj, najkasnije 21 dan prije dolaska u gotovini u agenciji ili uplatom na račun agencije
- za privatni smještaj, na dan dolaska u gotovini.
<< Start < Zurück 1 2 3 4 5 6 7 8 Weiter > Ende >>
(Seite 1 von 8)

Arbeitszeit

Arbeitszeit für Kunden

Mon - Fre 08.00 - 12.00